16 / 05 / 2024

Asgari ücret için bir açıklama daha! Canlı yayında rakam değil, yüzde verdi!

Asgari ücret için bir açıklama daha! Canlı yayında rakam değil, yüzde verdi!

2023 yılı için belirlenecek olan asgari ücretin açıklanmasına 2 ay kaldı. Türkiye'deki milyonlarca çalışan gibi siyasilerin de gündeminde 'Asgari ücret ne kadar olacak?' sorusu yer almaya devam ediyor.



Merak edilen konuyla ilgili bir açıklama da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan yaptı. İşte milyonlarca kişiyi etkileyecek asgari ücret konusuyla ilgili bütün detaylar...

2022'de Ocak ve Temmuz aylarında iki kez zamlanan asgari ücret yüksek enflasyon karşısında gün gün eridi. Aralık ayına çok az bir zaman kala tüm asgari ücretlilerin merak ettiği konu ise 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağı oldu.  Hükümetin çalışmalara başladığı asgari ücretle ilgili diğer siyasi partilerden de açıklamalar peş peşe geldi. İşte Türkiye'de milyonları ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili son gelişmeler...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Habertürk'te yayınlanan, Serap Belet'in sunduğu Olaylar ve Görüşler programına konuk oldu. Gündeme dair görüşlerini aktaran Erbakan merak edilen asgari ücret konusuna da değindi. 2022 senesindeki yüksek enflasyonun altını çizen Erbakan, 2023 asgari ücretinin yüzde 200 artması gerektiğini savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön