13 / 05 / 2024

Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Banka'mız bir işletme kredisi kullandıracaktır, buna da bugünden itibaren başlayacaktır." ifadelerini kullandı.



Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

“KİMSENİN HAYAL EDEMEDİĞİ BOYUTLARA ULAŞTI”

Balıkçıların taleplerine değinen Kirişci, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Biliyorum üretim adına canımızı en çok yakan bizim akaryakıt giderlerimiz. Akaryakıtla ilgili yine bizim dönemimizde başlayan uygulama sizleri tatmin etmiyor olabilir ama unutmayalım ki dünya çok büyük bir felaketin içinden geçti. Önce pandemi ve ardından Rusya-Ukrayna Savaşı. Enerjiyle ilgili kriz kimsenin hayal edemediği boyuta ulaştı ve buna bağlı olarak gıda krizi manşete taşındı. Dünya ülkeleri olarak çok dikkat etmemiz gerekir. Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini henüz almadık ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum; her zaman, her daim yanınızda olmuş saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yine talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Banka'mız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da bugünden itibaren başlayacaktır.”

Dibi görmesi bekleniyor! Altında düşüş devam edecek

Sterlin dibi görecek! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın

Üst düzey isimden önemli açıklama: Gelecek yıl faiz oranı %4 olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön