28 / 04 / 2024

Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Banka'mız bir işletme kredisi kullandıracaktır, buna da bugünden itibaren başlayacaktır." ifadelerini kullandı.



Bakan müjdeyi verdi! %13,5’den kredi kullandırılacak

Su Ürünleri Av Sezonu açılış törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kireçburnu Balıkçı Barınağı'nda balıkçılarla bir araya geldi. Kirişçi, av yasağının devam ettiği 4,5 ay boyunca bugünün dört gözle beklendiğini, tüm hazırlıkların yapıldığını ifade etti. Akdeniz'de ise balıkçıların 15 Eylül'de denize açılacağını hatırlatan Bakan Kirişci, ekolojik özellikleri birbirinden farklı dört denizdeki varlıkların tüm kesimler tarafından korunması gerektiğine dikkat çekti.

Alınan tedbirlerle ve getirilen kurallarla denizleri koruduklarını belirten Vahit Kirişci, “İşte bu sayede 30 yıldır Marmara’dan çıkmayan uskumru geri geldi. Kalkan ve kırlangıçlar, hatta orkinoslar yüzüyorlar. Denizlerimiz çok bereketli, balıkçılarımız da çok mahir maşallah. Bir yandan denizlerdeki varlıklarımızı korurken balıkçılık sektörümüzü de bütün gücümüzle destekliyoruz.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön