09 / 05 / 2024

Bakan Nebati'den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Bakan Nebati'den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanı olan Dr. Nureddin Nebati, Habertürk TV’ye konuk olarak katıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin gündeme dair önemli açıklamaları izleyenlerin dikkatini çekti.



Bakan Nebati den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Nebati’ye göre faiz arttırımı şu şekilde

Gelecek dönemlerde de Türkiye ekonomisinin önemli enstrümanlarından birinin olacağını söyledi. KKM'den çıkışı için yıl sonlarını düşünüyorduk dedi. Ancak 31 Aralık'ta son tarihin ilan edilmesinin haricinde aşamalı şekilde sonlandırılmasının doğru olacağını görmekteyiz"  diye belirtti. Nebati, faiz arttırımıyla "Cumhurbaşkanımız faizin artırımına karşı, bu nedenle faiz artırımı söz konusu değil" şeklinde belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelecek dönemde enflasyondaki düşüşün devam edeceğini belirtti. "Dövizde seçime doğru giderken küçük dengesizlik olması normal diye belirtti. Ayrıca seçim sonrasında mutlaka normale dönecektir" şeklinde konuştu.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Bakan Nebati: Kira ve konut fiyatları dengeye oturacak!
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön