06 / 05 / 2024

Tarım Bakanı Yumaklı: Tarımda ‘Yerlileştirme ve Millileştirme’ adımları hızlanacak

Tarım Bakanı Yumaklı: Tarımda ‘Yerlileştirme ve Millileştirme’ adımları hızlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığı görevini Vahit Kirişci'den devralan İbrahim Yumaklı, ilk mesajlarını verdi. Bakan Yumaklı, gelecek dönemde üretimden tüketime her aşama için planlanan yapısal reformları hayata geçireceklerini söyledi.



Bakan Yumaklı, bu hedefler doğrultusunda yeni dönemde tarım politikalarını, üreticilerin güçlendirilmesi ve tüketicilerin korunması prensibi çerçevesinde şekillendireceklerini kaydederek tarladan sofraya tüm süreçlere odaklanarak verimlilik ve kaliteyi de göz ardı etmeyeceklerine vurgu yaptı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımı milli güvenliğin bir parçası olarak değerlendirdiklerinin altını çizerek vizyonlarını ve politikalarını bu bilinçle oluşturacaklarını sözlerine ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön