19 / 05 / 2024

Bakanlık resmen açıkladı! EYT takviminde son nokta! TBMM düğmeye basıyor!

Bakanlık resmen açıkladı! EYT takviminde son nokta! TBMM düğmeye basıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT takvimi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 



Uzun zamandır vatandaşların merak ettiği EYT takvimi ile ilgili son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin resmen açıkladı. EYT'de planan son düzenlemenin görüşmeler tamamlandıktan sonra TBMM'ye sunulacağını belirken Bakanlık, konuile ilgili son noktayı koydu. İşte ayrıntılar..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön