02 / 06 / 2024

Bakanlık resmen açıkladı! EYT takviminde son nokta! TBMM düğmeye basıyor!

Bakanlık resmen açıkladı! EYT takviminde son nokta! TBMM düğmeye basıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT takvimi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 



TBMM DÜĞMEYE BASIYOR!

Bakanlık yaptığı açıklamasında nihai çalışmanın TBMM'ye sunulmasının ardından uygulama takviminin TBMM tarafından belirleneceğinin bilgisi paylaşıldı.

Milyonlarca kişi EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediyor. Peki EYT ne zaman açıklacak? Ne zaman yürürlüğe girecek? İşte EYT ile ilgili merak edilenler...

Bakanlık resmen açıkladı! EYT takviminde son nokta! TBMM düğmeye basıyor!

EYT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EYT ne zaman açıklanacak? sorusu herkesin en çok arattığı sorular arasında yer alıyor. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren EYT düzenlemesinin aralık ayı başında açıklanması bekleniyor.

Diğer merak edilen soru ise; EYT ne zaman yürürlüğe girecek? EYT düzenlemesi 15 Ocak 2023 yılında yürürlüğe gireceğine yömnelik haberler yer alıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, tek tip bir düzenleme hazırlığı içerisinde olduklarını söylemişti. Öte yandan, 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olan vatandaşlar EYT düzenlemesi kapsamına giriyor.

EYT'lilere kritik harf uyarısı! Emekliliğiniz yanabilir! Hemen kontrol edin!

Bakan Bilgin'den asgari ücret, sözleşmeliye kadro ve EYT'ye ilişkin flaş açıklama!

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön