19 / 05 / 2024

Bakanlıktan deprem bölgesindekilere kişibaşı 300 bin TL destek!

Bakanlıktan deprem bölgesindekilere kişibaşı 300 bin TL destek!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlara 300 bin TL'lik hibe desteği verileceği duyuruldu. Kişi başı ödeme yapılacak olan bu desteğin detayları da açıklandı.



Bakanlıktan deprem bölgesindekilere kişibaşı 300 bin TL destek!

Kadınlara alım garantisi

Sanayi bölgelerinde yapılan araştırmalar sonucunda depremden etkilenen bölgelerde konteyner ve çadırlarda yaşayan kadınlara, alım garantisi kapsamında destek verilecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, bu destekler için Dünya Bankası ve Avrupa Birliği desteğiyle yürütülen SEECO Projesi'nden bahsetti. Projede, bölgedeki vatandaşların üretim yaparak bütçelerini iyileştirebilmeleri için üretimlerinin alım garantisi sunulacak. Böylece depremden etkilenen bölgedeki vatandaşlar hem çalışarak hem de üretime destek vererek bütçelerini güçlendirebilecekler. Plan aktif hale getirilmiş durumda ve hem üretime destek verilip hem de satış garantisi sunulacak.

18 yaş üstü için başvuru yapana PTT'den 1250 TL! Aile Destek Ödemeleri için başvuru yöntemi!

2023 mazot ve gübre desteklerinde son durum ne? Tarım destek ödeme miktarları ne kadar?

Aile Bakanlığı'ndan açıklama! Adı soyadı bu listede olana 4.336 TL devlet desteği veriliyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön