26 / 07 / 2024

Bank Asya, Bingöl'deki ilk şubesini açtı!

Bank Asya, Bingöl'deki ilk şubesini açtı!

Bank Asya, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor. Şube sayısını günden güne artıran Bank Asya, Bingöl'deki ilk şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan beraberinde birçok yetkili katıldı...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!



Bank Asya, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor. Şube sayısını günden güne artıran Bank Asya, Bingöl'deki ilk şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Bingöl Şubesi'nin açılışına Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş, Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış töreninde konuşan Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, ''İlimizde banka şubelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu, ekonomimizin iyi olduğu anlamına gelir. Bank Asya, katılım bankaları arasında 17 yıllık bir tecrübeye ve çok iyi bir konuma sahip. Bingöl'de bu açılışla rekabete bir bankamız daha katılmış oldu.'' dedi.


Törende konuşan Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Murat Demir ise şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Demir, ''Bingöl’deki ilk şubemizi açmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye'nin her ili, Bank Asya için çok önemli birer merkez. Biz Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. Bingöl'de hizmet vermekten, daha da önemlisi burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.'' ifadelerini kullandı.


2013 yılı itibariyle biri yurt dışında olmak üzere 251 olan şube sayısına 30 yeni şube daha ekleyerek 281'e çıkardıklarına dikkat çeken Murat Demir, 2013 yılı sonuna kadar da 20 yeni şube daha açarak şube sayısını 301'e, 2012 yılında 700 olan ATM sayısını bine ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.


Bank Asya Bingöl Şube Müdürü Ahmet Cemali Adır da Bingöl'de hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ''Şubemizde her türlü ihtiyaç ve beklentileri karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve KOBİ bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Bingöl ekonomisine katkıda bulunmak.'' diye konuştu.


Adil Bilim/Cihan


Geri Dön