13 / 05 / 2024

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Borsa İstanbul, seçim sonrası ikinci işlem gününde de değer kazanmayı sürdürürken, bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti Dolar/TL'de ise yukarı yönlü hareket tüm hızıyla devam ediyor. İşte ayrıntılar...



Bankacılık endeksinde artış yüzde 9'u geçti 

Ekonomimcom'da yer alan habere göre; Borsa İstanbul, seçimin ardından ikinci işlem gününe yüzde 1,51 oranında yükseldi ve 4840 puandan giriş yaptı. 

Bankacılık endeksi ise, açılışta yüzde 3,73 yükseliş göstererek 4199 puan seviyesinde seyretti. 

BIST 100 endeksi gün içinde 4830 - 4931 bant arasında hareket ederken, saat 10.41 itibarıyla yüzde 3,42 yükseliş gösterdi ve 4931 puana ulaştı. 

Bankacılık endeksinde ise, açılışın ardından artış hız kazandı ve yüzde 9'u geçti. Endeks şu dakikalarda yüzde 9,51 yükselişle 4434 puan seviyesinde seyrediyor. 

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9 u geçti! Borsa İstanbul da ve dolarda neler oluyor? 

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön