13 / 05 / 2024

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Borsa İstanbul, seçim sonrası ikinci işlem gününde de değer kazanmayı sürdürürken, bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti Dolar/TL'de ise yukarı yönlü hareket tüm hızıyla devam ediyor. İşte ayrıntılar...



DOLARDA YÖN AŞAĞI MI, YUKARI MI? 

Dolar fiyatları, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 20,09 lira seviyelerinde bulunurken, yeni günü 20.22 lira ile açtı.  Dolar kuru, bugün Türkiye piyasalarının kapalı olduğu saatte uluslararası piyasalarda 20,4220 Türk Lirası'na kadar yükselirken; gün içinde en düşük 19,8420 lira seviyesine indi. 

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9 u geçti! Borsa İstanbul da ve dolarda neler oluyor? 

Euro fiyatları da gün içerisinde en yüksek 21,9128 Türk Lirası'na ulaşırken, şu dakikalarda 21,8174 lira seviyesinde seyrediyor. İngiliz sterlini ise aynı dakikalarda 25,2524 Türk Lirası seviyelerinde işlen görüyor. 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

Aile destek ödemeleri bitiyor diye sakın üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar şimdiden hazır olsun!

EYT'liler dikkat! Hangi durumlarda bayram ikramiyesi alabilirsiniz? Hemen bu detaylara bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön