28 / 04 / 2024

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da bankacılık endeksinde de yüzde 9.8 oranda yükseliş yaşandı. Haftanın ilk işlem gününde tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yatırımlar ise bankacılık hisseleri oldu.



Önceki kapanışa göre mali endeks yüzde 7,04, endüstri endeksi yüzde 3,30, hizmetler endeksi yüzde 6,12, teknoloji endeksi yüzde 4,15 kıymet kazanmıştır.

BIST 30 endeksi, önceki kapanışa nazaran 265,83 puan ve yüzde 6,73 yükselişle 4.218,54 puandan kapanmış oldu. BIST 100 endeksine dahil hisselerin 92'si prim yapmış oldu, 8'i geriledi. Türk Hava Yolları, Petkim, ASELSAN, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şişecam en oldukça muamele kabul eden hisse senetleri oldu.

Editörün notu: Bu haber bir yatırım tavsiyesi değildir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön