28 / 04 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

Türkiye gündeminde büyük yer alan emekli promosyonlarında geri sayım başladı. Kampanyalar tam gaz devam ederken başvuru zamanı ise azaldı. Peki, 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar, kaç TL promosyon veriyor? İşte detaylar...



Emeklilere yapılan Temmuz zammının ardından bankalar peş peşe emekli promosyonlarını güncelledi. Bankalar arası yarış tam gaz sürerekend başvuru tarihleri için ise geri sayım başladı. 750 lirayla başlayan emekli promosyonları bazı bankalarda kampanyalarla 10 bin liraya dayandı. 

 Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

Milyonlarca emekli vatandaş, devletten aldıkları maaşın yanı sıra bankadan da ekstra kazanç sağlayabilecek. Emekli promosyon kampanyaları müşteri çekmek isteyen bazı bankalar tarafından yeniden güncellendi. Bankalar emekliye 3 aylık maaşı kadar ödeme yapılıyor. Promosyonlar neredeyse 10.000 liraya kadar çıktı.  Söz konusu kampanyalardan faydalanmak için 3 yıl koşulunu kabul etmeniz ve birkaç yakınınızı o bankadan emekli maaşı almaya ikna etmeniz yeterli.

Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar, kaç lira? En yüksek emekli promosyonunu 2022 hangi banka veriyor? İşte banka banka emekli promosyon rakamları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön