14 / 05 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

Türkiye gündeminde büyük yer alan emekli promosyonlarında geri sayım başladı. Kampanyalar tam gaz devam ederken başvuru zamanı ise azaldı. Peki, 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar, kaç TL promosyon veriyor? İşte detaylar...



 Bankalar peş peşe açıkladı! Emekli promosyonunda geri sayım başladı...

TEB EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Emekli maaşını 36 ay (3 sene) boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca biri elektrik faturası olmak üzere en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 8.000 liraya varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak emekli tanıdıklarını TEB'e davet eden müşteriler, emekli maaşını TEB bankasına taşıyan her yakını için 250 lira, toplamda 500 liraya varan nakit ödül kazanabiliyor. Kampanya 01.09.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

QNB Finansbank, emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7.000 liraya varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatı sağlıyor. Öte yandan emekli yakınını QNB Finansbank'a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 lira veriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön