18 / 05 / 2024

Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı'ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı'ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Banka borçlularına müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri doğrultusunda, bankalara borcu olan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, borçlu vatandaşların yüzünü güldürecek.



Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Banka borçlarıyla mücadele eden vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruya göre, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, ING Bank, Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Akbank ve Halkbank'ta borçları bulunan vatandaşlar için yeni bir düzenleme hayata geçirilecek. Yapılacak olan yeni düzenlemeyle borçlu vatandaşlar aylık ödemelerle bu borçları ödeyebilecek.  Gelen talimatın ardından bankalar buna uygun düzenlemeleri yapıp esnek ödeme planları sunacak.

Borç yapılandırma başvurusunu yapmak için gerekenler

İnternet Vergi Dairesi, bu borç yapılandırma kampanyası kapsamında başvuruları alacak. Vatandaşlar, yeni yapılandırma seçeneklerini kullanarak borçlarını daha rahat bir şekilde ödeme imkanına kavuşacaklar. Bu yapılandırma seçenekleri arasında; iki ayda bir ödemeler, 18 aylık ödeme planı seçeneği ve borcun tek seferde kapatılması gibi fırsatlar bulunuyor. Bu borç yapılandırma sürecinde, peşin ödemelerde büyük bir avantaj daha sunulacak. Bu avantajlardan öne çıkanı faiz indirimi olacak. Bu indirimle birlikte, peşin ödeme yapılması durumunda faizin yüzde 90'ı alınmayacak.

Vergi borcu yapılandırma son gün ne zaman?

ABD borç krizine girdi! 5 Haziran dönüm noktası!

Vatandaşın bireysel borçları son bir yılda iki katına çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön