07 / 07 / 2024

Bankanın önünde kuyruğa girdiler! Promosyon yarışına Akbank'ta katıldı! Oran oran açıklandı

Bankanın önünde kuyruğa girdiler! Promosyon yarışına Akbank'ta katıldı! Oran oran açıklandı

Bankalar promosyon oranlarını açıklayarak yeni müşterilere ulaşmaya çalışırken, Bir promosyon haberi de Akbank'tan geldi. Akbank'ı tercih etmek isteyenler elini çabuk tutmalı zira kampanya 01 Ocak – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Peki Akbank promosyon miktarı ne kadar?



Bankalar en çok müşterinin sahibi olabilmek için kıyasıya rekabete girip en yüksek rakamı vermeye çabalarken, eylül 2022 itibarıyla promosyon ücretlerinde düşüşler  meydana gelmeye başlamıştı.   Akbank 2023 senesinin ilk emekli promosyon rakamlarını ilan etti. Akbank Ocak ayı emekli promosyon kampanyasında şu ifadeler kullanıldı;

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.200 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.850 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.250 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.000 TL

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!

Bankanın önünde kuyruğa girdiler! Promosyon yarışına Akbank ta katıldı! Oran oran açıklandı

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ocak – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 sene boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek  7.000 TL’ye varan promosyon imkanından faydalanabilirsiniz. Üstelik, Şubeye gitmeye lüzum olmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı basitçe Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Akbank, bireylere ve kurumlara yönelik geniş bir bankacılık hizmetleri yelpazesine sahip olup, kredi,  mevduat, kredi kartı ve forex işlemleri gibi finansal çözümler sunmaktadır.

Banka ayrıca, yatırım bankacılığı, özel bankacılık ve varlık yönetimi, sigorta ve leasing iştirakleri aracılığıyla bir dizi hizmet sunmaktadır. Ayrıca uluslararası pazarlarda temsilcilikleri bulunarakta varlığını sürdürmektedir. Banka 1948 yılında kurulmuştur ve merkezi İstanbul, Türkiye'dedir.

Kaynak: www.akbank.com

 

Profilo Çamaşır Makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla elektirkli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön