25 / 08 / 2024

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.



Yine aynı sene Frankfurt Belediye Başkanı aracılığı ile Frankfurt ilinde ticaret bağının geliştirilmesi ve şehrin tanıtılması vazifesiyle  Uluslararası Frankfurt Ticaret Elçisi olarak vazifelendirildi. 2018-2019 senelerinde Akbank AG Almanya’nın Gözetim Kurulu üyeliklerini yaptı.

Bunun yanı sıra Migrasyon kökenli başarılı kişi olarak Frankfurt Belediye Başkanı ve Hessen Eyaleti Ticaret Bakanlığı aracılığı ile 2 kez ödüle layık görüldü.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Hangi dilleri biliyor?

 Almanya’da kurulu Yabancı Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak Aralık 2020 tarihine kadar vazife yapan ve Ocak 2022 tarihinden itibaren. Frankfurt/Almanya’da kurulmakta olan First Commercial Bank Ltd Taiwan, Bankası’nın Genel Müdürü olarak vazife yapan Banu Ejder Özcan, evli ve Alman vatandaşıdır. İyi derecede Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?


Geri Dön