Altın & Gümüş

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...İstanbul'da bir araya gelen iki ülke heyetlerinin görüşme sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareket başladı

Rusya ile Ukrayna arasında aylarca süren savaşın ardından barış umudu ortaya çıktı. İstanbul'da bir araya gelen iki ülke heyetlerinin görüşme sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareket başladı.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, başkent Kiev dahil birçok bölgede operasyonların durdurulacağı duyuruldu. Öte yandan Ukrayna tarafı ilk kez Rusya ile bazı konularda anlaşmaya vardığını duyurdu. Görüşmelerin ardından barış umuduyla altıni, dolar ve gümüş fiyatlarında aşağı yönlü hareket başladı.

Yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. Emtia ve döviz piyasasında bu sert düşüş sonrasında  Altın, gümüş, dolar, euro kaç lira oldu? İşte son dakika emtia ve döviz fiyatları...


 

 


 

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Altının onsu sabah güne 1922 dolardan başlarken barış umudunun doğması ile on fiyatı 1893 dolara kadar düştü. Gram altın sabah saatlerinde  922 liradan işlem görürken şu anda 894 liraya düştü.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU?

Gümüş fiyatlarında uzun zamandır dalgalı seyir gözlemlenirken barış görüşmelerinden sonra değer kaybeden emtialar arasında yer alıyor. Gümüşün gramı sabah güne 12,16 liradan başlarken ons fiyatı 24,90 dolardan işlem gördü. Barış görüşmelerinden sonra gümüşün gramı 11,62 lira, onsu ise 24,19 dolara geriledi.

 

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru yaklaşık bir haftadır yatay seyrine devam ederken sabah saatlerinde 14,865 liradan işlem görürken şu dakikalarda 14,60 liraya kadar geriledi. Alış fiyatı, 14,57, satış fiyatı ise 14,60 liradan işlem görüyor.

 

EURO/TL SON DAKİKA

Haftanın ikinci işlem gününe 16,31 liradan başlayan euro kuru, barış görüşmelerinin ardından 16,23 liraya geriledi. Euro kurunun alış fiyatı  şu anda 16,15, satış fiyatı ise 16,23 lira. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

1 gram gümüş ne kadar? 29 Mart 2022 gümüşün gramı!

Altının onsu 22 dolar değer kaybetti! İşte güncel altın fiyatları!

Euro/TL bugün kaç lira? Euro kurunda son durum...

Dolar yatay seyrediyor! İşte güncel dolar kuru?