14 / 05 / 2024

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.



ARSA SATILACAKTIR
Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığından:

1- İlçemiz sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Kahramankazan Belediye Başkanlığı’na ait 1 (bir) adet arsa; 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü satılacaktır.
2- Satışı yapılacak taşınmazın mahallesi, ada, parsel, mevkii, yüzölçümü, m² bedeli, toplam m² bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıya tabloda belirtilmiştir.
3- İhale 23.12.2022 Cuma günü saat 14:30’da Kahramankazan Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
4- İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler;
a) Nüfus cüzdan örneği,
b) İkametgâh belgesi
c) Geçici teminat bedelinin (%3) yatırdığına dair belge (bankadan alınmış geçici teminat mektubu ya da Kahramankazan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat Birimine nakit yatırıldığına dair makbuz aslı),
d) İdari şartnameyi kabul ettiğine dair taahhüt yazısı.
e) İmza Sirküleri ( Beyannamesi )
f) Vekâleten katılanlar için Noterden onay vekâletname,
g) İsteklilerin Kahramankazan Belediye’sine borcu olmadığına dair Kahramankazan Belediye’si Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge,
h) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
5- Daha geniş bilgi almak isteyenler www.kahramankazan.bel.tr. İnternet adresinden ve her gün mesai saatleri içinde Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne (0312 814 53 00 / 1220 - 1227) müracaat etmeleri ve ₺1.000,00. (binlira) bedel karşılığı İdari Şartnameyi almaları gerekmektedir.
6- İstekliler ihale evraklarını 22.12.2022 tarihinde saat 16:00’a kadar Kahramankazan Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne (Atatatürk Mah. Ankara Bulvarı 9. Kat No: 105/1 Kahramankazan/ANKARA) teslim etmelidirler.

Başkent Ankara da konut imarlı arsa fırsatı! 

Altındağ Belediyesi Ankara'da 3 gayrimenkul satacak! 

Antalya'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Yıldırım Belediyesi 12 taksitle 12 depo satacak!


Geri Dön