21 / 05 / 2024

Başkentte 41.5 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başkentte 41.5 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Altındağ'da yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare?



İlan metni:

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığından:

İlçemiz sınırları içerisinde; Yunus Emre Mahallesinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait taşınmazın; 03.01.2023 tarih ve 6 sayılı Meclis Kararına istinaden 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre ve 29.03.2023 tarih 232 sayılı Encümen Kararı ile kapalı teklif usulü(artırmalı) İhale satışı yapılacak olup; satış bedeli hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.

1- İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatte Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14’de bulunan Altındağ Belediye Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacaktır.

2- Bu ihaleye ait şartname, Altındağ Belediye Başkanlık Binası 5. Katta bulunan Emlak ve İstimlak ve Müdürlüğünde görülebilir ve 26 Nisan Çarşamba Günü Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Geçici Teminat bedelleri en geç 25 Nisan Salı günü saat 16:00’ya kadar yatırılacaktır. 26 Nisan Çarşamba Günü 15:45’e kadar kapalı teklif zarfı verme süresi.

3- İhaleye girebilmek için isteklilerden şu şartlar aranır.

- Adı Soyadı - Firma Unvanı - Adresi - İmzalı Teklif Mektubu - İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi - İmzalı Yer Görme Belgesi - Geçici teminat alındı makbuzu aslı veya 2886 sayılı Kanuna uygun banka teminat mektubu

-İsteklilerin gerçek kişi olmaları halinde; nüfus kayıt örneği veya kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi

- İsteklilerin tüzel kişi olmaları halinde; idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilin kayıtlı olduğu ticaret odasından alınan faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, şirket yetkilisi imza sirküsü veya şirketin ‘vekili’ olduğunu gösterir noter tasdikli vekaletname, vekalet ile temsil yetkisi alan temsilcinin noterden tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi,

- İsteklilerin dernek, federasyon, konfederasyon, kooperatif veya vakıf olması halinde; resmi makamdan alınmış faaliyet belgesi, gayrimenkul alınmasına yönelik ihaleye katılınacağını belirtir, alınan noter onaylı genel kurur kararı, noter tasdikli temsilci yetkisi, temsilcinin noter tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi.

Başkentte 41.5 milyon TL ye konut imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Gram altın için bunlar daha iyi günler diyen İslam Memiş hazırlanın dedi rakam verdi! Sona kalan donakalacak 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 


Geri Dön