27 / 04 / 2024

Başvuran alıyor! Doğalgaz fatura yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar...

Başvuran alıyor! Doğalgaz fatura yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar...

2022 yılında artan doğalgaz faturalarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgaz faturaları için yardım kampanyasını duyurdu. Peki doğalgaz fatura yardımı nasıl yapılır? Doğalgaz desteği nasıl alınır? Başvurular bitti mi?



Doğalgaz destek başvurusu nasıl gerçekleşir?

Elektronik ortamda yapılacak başvuruların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca detaylı inceleceğini söyleyen Bakan Yanık, “Yapılacak değerlendirme sonrasında başvurusu kabul edilen vatandaşlarımız destekten yararlanmaya hak kazanacak" şeklinde konuştu.

Doğalgaz yardımı almak isteyenler dikkat! Başvurular başladı! İşte ayrıntılar...

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! 1.150 lira ödenecek!

Doğal gaz faturalarında taksit dönemi başladı! Başvurunuzu yaptınız mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön