30 / 04 / 2024

Başvurana 750 TL destek ödemesi verilecek! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Başvurana 750 TL destek ödemesi verilecek! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Başvuranlara 750 Türk Lirası destek ödemesi verilecek. Ulaşım desteği almak isteyenler hemen tek tek açıklanan bu son dakika müjdesi ile ilgili detaylara bakın...



Üst limitin 750 Türk Lirası şeklinde belirlendiği ulaşım desteği ile ilgili detaylar pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, yeni aya girilmesi ile beraber farklı sosyal yardım ödemelerinin hangi tarihte hesaplara yatırılacağı da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, pek çok kişinin gündeminde yer alan evde bakım maaşı, aile destek programı ödemeleri, SED yardımı önümüzdeki günlerde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.

Paylaşılan detaylar göre geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ekim ayında da ayın 15'inden sonra sosyal yardımların hesaplara yatırılması beklenirken, pek çok kişi de ulaşım desteği ile ilgili detayları merak ediyor.

Başvurana 750 TL destek ödemesi verilecek! Hemen bu son dakika müjdesine bakın!

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, bu çerçevede, farklı kademede eğitim gören öğrencilere verilecek olan ulaşım desteği ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da açıklama yaptı.

Verilen detaylara göre, söz konusu sosyal yardımdan yararlanan hanelerdeki çocukların ailelerinden farklı bir şehirde eğitim görmesi halinde şehirlerarası ulaşım için destek ödemesi verilecek. Verilen bilgiye göre, söz konusu üst limitin tek yön için 750 Türk Lirası şeklinde olduğu ulaşım yardımına dair bilgilendirmeler yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Sosyal yardım yararlanıcısı hanelerdeki öğrencilerin ulaşım giderlerinin karşılanması amacıyla hayata geçirmiş oldukları ulaşım desteğinin bu eğitim-öğretim döneminde de süreceğini belirterek, bu destek programıyla öğrencilerin senede iki kez gidiş-dönüş ulaşım giderlerini karşıladıklarını söyledi.

Yine aktarılan bilgilere göre, öğrencilere 2023 yılı için verdikleri desteğin üst limit tutarının tek yön için 750 Türk Lirası olduğunu kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şu ana kadar 10 milyon liralık kaynağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na aktardığını da söyledi.

Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında sosyal yardım yararlanıcısı hanelerdeki öğrencilerin ulaşım giderlerinin karşılanması için hayata geçirdikleri ulaşım desteğinden 58 bini aşkın öğrencinin faydalandığını da sözlerine ekledi.

 

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Borcu olanlara son dakika müjdesi! Garanti BBVA 0,99 faizle kredi verecek!

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!


Geri Dön