02 / 05 / 2024

Başvuru ekranı açıldı! Paraya ihtiyacı olanları ilgilendiriyor: Ödemeler PTT'den yapılacak

Başvuru ekranı açıldı! Paraya ihtiyacı olanları ilgilendiriyor: Ödemeler PTT'den yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, dar gelirli vatandaşlara yapılan sosyal destekler sürüyor. Bu kapsamda dar gelirli vatandaşlara yapılan kira yardımının detayları da netleşti. İşte kira yardımı ayrıntıları...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kira yardımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan yanık, ihtiyaç sahiplerine aylık 1.500 TL'yi bulan kira yardımı yapacaklarını ifade etti. Söz konusu yardıma sigortasız, emekli, dul ile yetim aylığı alan herkes başvuru yapabiliyor. Ayrıca üzerine kayıtlı mal varlığı olmayan ve gelir testinde fakirlik sınırının altında kalanlar da yardımdan faydalanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön