01 / 05 / 2024

Baydöner Diyarbakır'da 2'nci şubesini açtı!

Baydöner Diyarbakır'da 2'nci şubesini açtı!

BARIŞ süreci bölgede yatırımlara da yansıyor. Daha önce Diyarbakır'da yatırım yapan firmalar birer birer yeni şubelerinin açılışlarını yapıyor.



Teknoloji perakendecisi TeknoSA Diyarbakır'daki dördüncü mağazasının açılışını yaparken, hızlı yemek zinciri Baydöner Diyarbakır'daki ikinci şubesini açtı. 



Her iki yeni şube de Diyarbakır'da büyük mağazalan çeken Diyarbakır Forum'da kendine yer buldu. TeknoSA'dan yapüan açıklamada Türkiye'nin 81 ilinde tüketicüerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağım genişlettikleri belirtilirken "'Herkes için Teknoloji' felsefesi üe tüketirilere değer katan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelinde büyümeye devam ediyoruz" denildi. 



Baydöner, Diyarbakır mağazası ile 91'inci restorana ulaşmış oldu. 2015 yılı sonuna kadar Türkiye'de 110 restorana ulaşmayı hedefleyen Baydöner'den yapılan açıklamada 'Torum Diyarbakır şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle herkesin uğrak mekam olacağa benziyor. Baydöner'in Diyarbakır'daki ikinci restoranı olan Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, toplamda 68 misafir ağırlama kapasitesine sahip" denildi. 



Baydöner CEO'su Bülent Polat "Biz yurtdışına gidip iyi işler yapmak için önce yerelde 3 güçlü olmamız gerektiğine , inandık. İzmir'den başladık.  Güçlendik, sonra Türkiye'ye yayıldık. Baydöner olarak bugün 36 üde 91 şube üe hizmet veriyoruz" dedi. 



Hürriyet


Geri Dön