06 / 05 / 2024

Baymak Yoğuşmalı Kombilerle soğuk havalarda yüksek faturalara son!

Baymak Yoğuşmalı Kombilerle soğuk havalarda yüksek faturalara son!

Baymak Yoğuşmalı Kombilerle Kim Korkar Soğuk Havadan Aniden gelen soğuk havalar hepimizi şaşırttı. Sıcak yaz günlerinden sonra hızla düşen derecenin ibresi şimdi bambaşka bir tehlikeyi işaret ediyor-yüksek faturaları…




Baymak Yoğuşmalı Kombilerle Kim Korkar Soğuk Havadan Aniden gelen soğuk havalar hepimizi şaşırttı. Sıcak yaz günlerinden sonra hızla düşen derecenin ibresi şimdi bambaşka bir tehlikeyi işaret ediyor-yüksek faturaları…


Peki yüksek faturalarla savaşmanın alternatif bir yolu yok mu? Elbette var,  eski standart kombilerinizi yeni nesil yoğuşmalı kombilerle değiştirirseniz, kabarık doğalgaz faturalarından kurtulabilirsiniz.


 Enerji maliyetlerinin sürekli yükseldiği günümüzde, cep yakan faturalar tüketiciyi zor durumda bırakmaktadır. Ancak Baymak‘ın ‘Premix Teknolojili’ yoğuşmalı kombileri bu kış yüzünüzü güldürecek. Nasıl mı?  %94 verimli standart kombiler yerine “%109,1 enerji verim” değerine sahip yoğuşmalı kombi kullanırsanız % 35’e varan enerji tasarrufu sağlar, kışın gelen yüksek doğalgaz faturalarından kurtularak,  tasarruf etmiş olursunuz. Başka bir deyişle; en uygun yanmanın sağlanması için hava ve gazı karıştıran premix teknolojisi ve baca gazını yoğuşturan özel ısı eşanjörü ile yoğuşmadaki gizli ısı bacadan geri kazanıldığı için, premix yoğuşmalı kombiler klasik kombilere göre çok daha verimlidir. 



Üstelik İngiltere’de 1 Nisan 2005 tarihinde çıkartılan kanun ile duvara takılan tüm cihazların yoğuşmalı olması zorunluluğu getirilmiştir. Almanya, Hollanda, Danimarka, İsviçre gibi diğer Avrupa ülkelerinde de yoğuşmalı kombi kullanımına destekler verilmektedir. Dahası yeni ERP düzenlemesi çerçevesinde Avrupa Birliği’nin tüm ülkelerinde 26 Eylül 2015 tarihinden itibaren sadece yoğuşmalı kombi üretilip satılabilecek, standart verimli kombilerin satışı ise yasak olacaktır.


BAYMAK A.Ş. CEO’su Ender ÇOLAK“Bizim tüm yatırımlarımız enerji verimli yoğuşmalı ürün teknolojisinedir.”Baymak’ın eski teknolojili kombi üretimine değil, üstün Hollanda teknolojili yoğuşmalı kombi ve Lectus kazan üretimine yatırım yaptığını belirten Baymak CEO’su Ender ÇOLAK,“2015 yılından itibaren Avrupa Birliği’nin tüm ülkelerinde satışı yasak olacak olan standart verimli kombiler yerine biz hep yoğuşmalı kombiyi öne çıkardık. Bu sayede yoğuşmalı kombi deyince Baymak akla geliyor. Geçen yıl devreye aldığımız yeni üretim hattımız da tamamen Hollanda teknolojili yoğuşmalı kombi ve Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan için oldu.” dedi.


Falke Kombi ile soğuk kış günlerinde sıcacık kahvenizi yudumlayın

   Avrupalı Kombi Falke soğuk kış günlerinde hem evinizi, hem de sunduğu müthiş fırsatla içinizi ısıtmaya geliyor. 7 yıl garantisi ve üstün teknolojisi ile rakipleri arasından kolayca sıyrılan Falke şimdi Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi hediyeli…20 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında anlaşmalı bayilerden Falke marka kombi alan herkese, K-3200 Arçelik Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediliyor. Siz de Falke marka kombi ile cebinizi yakmayan faturaların ve enfes Türk kahvesinin tadını çıkarın!


Merkezi Sistemle ısınanlar bu kış rahat nefes alacak

Sadece kombi ile ısınanlar için değil, merkezi sistemle ısınanlar için de tasarruf sağlamanın çok kolay bir yolu var. Bunun basit bir matematiği olduğunu ve merkezi sistemle ısınan apartmanlarda, eski tip kazan dairelerinin yerini, yeni nesil Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanların almaya başladığını belirten ÇOLAK: “Apartman sakinlerine sesleniyorum. Bu sene bir devrim yapın ve yıllardır katlandığınız yüksek yakıt giderlerine son verin. Yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kazanlarla yakıt aidatlarınızı  %35’e varan oranla azaltabilirsiniz. Biz bu konuda ülkemizin her yerinde mahalle mahalle tanıtımlarımıza devam ediyoruz. İsteyen tüm apartmanlara da enerji verimliliği konusunda tanıtıma hazırız” dedi.



Geri Dön