10 / 05 / 2024

Bayraklı'ya stat yapılacak!

Bayraklı'ya stat yapılacak!

Avrupa Gol Kralı olan eski milli futbolcu, Belediye Başkanı Karadağ'a, "Yapacağınız tesislerin açılışına da gelirim" dedi



Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü futbol kursunda Tanju Çolak rüzgarı esti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı ziyaret eden Avrupa gol kralı, belediyenin futbol okuluna da gidip öğrencilere sürpriz yaptı. Minik sporculara sohbet eden Çolak, zaman zaman da vuruş teknikleriyle ilgili bilgeler vermeyi de ihmal etmedi. Çolak, Başkan Karadağ'ın ilk icraatlarının spora yönelik olmasının çok önemli olduğunu vurlayıp, "Spor herşeyin önünde gelir. Spora yönelmek kişileri her türlü zararlı alışkanlıktan uzak tutar" dedi.

STAT YAPACAĞIZ
Tanju Çolak'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Karabağ, "Şimdi yeni projeler hazırlıyoruz. Tanju Çolak ismi de bu projelerde bizimle olacak. Öncelikle Bayraklı'ya bir stat yapacağız. Bu stadın açılışında da Tanju  Çolak, Rıdvan Dilmen, Recep Çetin ve Cüneyt Tanman gibi futbolcu arkadaşlarını toplayıp bir maç düzenleyeceğiz. Şu anda futbol ve basketbolla başlayan kurslarımızın çok daha fazla spor dalını kapsayacak biçimde hem genişletilecek, hem de yaygınlaştırılacaktır. Spor konusunda her zaman desteğe hazır bir belediyecilik anlayışımız var" diye konuştu.
Yeni Asır


Geri Dön