10 / 05 / 2024

Bayraktar Hizmet Merkezi İstinye'de açılıyor!

Bayraktar Hizmet Merkezi İstinye'de açılıyor!

Bayraktar grubunun 3 milyon dolarlık dekorasyon ve servis yatırımı yaptığı İstinye'deki showroom Ağustos sonunda açılacak



Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, 2010 yılı için büyüme stratejilerinde özellikle otomotivdeki yatırımlarını artıracaklarını vurguladı. Mustafa Bayraktar, grup olarak marka çeşitliliğini genişleteceklerini, hem distribütörlük hem de yan sanayide yeni iş fırsatları yaratacaklarının mesajını verdi.
Bayraktar, “2010'a iyimser bakıyoruz, hem distribütörlük hem de yan sanayide yeni iş fırsatları yaratıyoruz” dedi. Bayraktar, “Yılın başında pazara kötümser bakıyorduk. Ancak şimdi daha olumlu görüyoruz. Buna bağlı olarak, hem distribütörlükte hem de yan sanayinde yeni iş fırsatlarını geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini söyleyen Mustafa Bayraktar Citroen ve Subaru markaları için yaptırdıkları müşteri memnuniyeti araştırmalarından çok iyi sonuçlar aldıklarını ve bundan sonraki süreçte en önemli hedeflerinin müşteri sadakatini artırmak olduğunu belirtti. Bayraktar, “Her bir markamızda müşteri sadakatini korumayı ve artırmayı kendimize iş hedefi olarak seçtik” dedi.

Mustafa Bayraktar, Subaru ve Citroen'in yeni modellerinin 2010 yılında Türkiye'ye geleceğini de söyledi. Yeni otomobil markası Infiniti'yi bu yılın son çeyreğinde lanse edecek olan grup, markalarının yeni modelleri ile pazardaki yerini güçlendirmeyi hedefliyor. Subaru'nun Legacy ve Outback modelleri yenilenirken, Yeni Citroen C3 de 2010 başında satışa sunulacak.

Infiniti'den dört model geliyor
Ağustostan itibaren Infiniti markasının Türkiye'de satışına başlayacaklarını belirten Bayraktar, FX37/FX50, EX37, C37 Coupe ve C37 Coupe Convertible olmak üzere dört modeli getireceklerini, 2010 model yılı sonuna kadar hedeflerinin 40-50 adet arası Infiniti satmak olduğunu söyledi.
Subaru, Yokohama ve Infiniti markalarının Genel Müdürü Murat Gürünlü de, Yokohama lastiklerinin krizde yüzlerini güldürdüğünü söyledi. Gürünlü, “Türkiye'de Yokohama bayi ağına yaptığımız yatırım sayesinde daha fazla müşteriye erişir hale geldik. Krizde bu yatırımın meyvelerini aldık. Otomotiv markalarımız içinde en iyi sonucu aldığımız marka Yokohama oldu” dedi.

Bayraktar Hizmet Merkezi açılıyor
Grubun yeni markası Infiniti'nin marka direktörlüğü görevinin yanı sıra İstinye'de ağustos ayında açılacak Bayraktar Hizmet Merkezi'nin müdürlüğünü de üstlenecek olan Oğuz Bayar, merkezle ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Bayraktar grubunun 3 milyon dolarlık dekorasyon ve servis yatırımı yaptığı İstinye'deki showroom Ağustos sonunda açılacak. Merkezde grubun, CitroÎn, Subaru ve Infiniti markaları birbirlerinden bağımsız olarak ayrı hizmet merkezleri olarak tasarlandı. Her bir marka kendi kurumsal kimliği ile ayrı olarak temsil edilecek. İki katlı merkezin 2000 metrekarelik alt katında servis hizmeti verilirken 1300 metrekarelik üst katı showroom olacak. Premium segmentteki lüks otomobil markası Infiniti sadece İstinye'deki Infiniti Center'da satışa sunulacak.
Radikal


Geri Dön