04 / 05 / 2024

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.



GIDA PAKETİ VE KOLİLERDE EN ÇOK ARTIŞ MUĞLA'DA

Gıda paketleri ve kolilerinin de bu sene ilgi gören bir diğer ürün sepeti olduğu bilgisini veren Yüksel Eminoğlu, "Bu segmentte de adetsel artış yüzde 23 olarak gerçekleşti. İl olarak bakıldığında en çok artışı paket bazlı olarak yüzde 63 ile Muğla, yüzde 51 ile Çanakkale olarak gözlemledik. Özetle şunu diyebiliriz ki, gerçekleşen bu rakamlar, salgın kısıtlamalarının kalkması ve tatil süresinin de uzatılmasıyla birlikte yazlık ve tatil beldelerinde geçirilecek olan bu tatil döneminin e-ticarete yansımalarını gösteriyor." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön