04 / 05 / 2024

klima satışı

klima satışı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Klima satın alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeli? Elektrik tasarrufu için neler yapmalı?

Bütçesi uygun olanlar sıcaklar bastırmadan klima satın almak için şimdiden piyasa araştırmasına başladı. Ancak seçim yaparken fiyat avantajının yanı sıra daha az enerji sarfiyatı yapan modeller öne çıkıyor.

Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Philips, saç kurutma makineleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. Farklı özelliklere ve fiyat noktalarına sahip birçok modeli bulunmaktadır. Philips saç kurutma makinesi Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

klima satışı Haberi

klima satışı

Kurban Bayramı alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı, online sanal poslardan satış yüzde 42'ye yükseldi. 

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği Yüksel Eminoğlu yaptığı açıklamada, gerek işlem hacmi ve kullanıcı sayısı, gerekse gerçekleşen satış rakamlarıyla e-ticaretin her yıl katlanarak büyüdüğünü belirterek, bayram ya da tatil sezonu gibi özel dönemlerde de online alışverişlerde belirgin bir artış yaşandığına işaret etti.

Bu yıl okulların kapanmasının ardından, 15 Temmuz resmi tatili ile birleştirilerek uzayan Kurban Bayramı dönemi öncesinde internetten yapılan alışverişlerin dikkati çekici rakamları ortaya koyduğunu bildiren Eminoğlu, şunları kaydetti:

"Bu yıl tam yaz tatili başlangıcına ve özellikle de pandemi sonrası evlilik sezonuna denk gelen bayram tatilinde harcamalar arttı. E-ticaret site sahipleri bu bayram dönemine bir ay önceden hazırlık yaptı. Klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı. Her Kurban Bayramında beklenen derin dondurucu satışları için özellikle...