19 / 05 / 2024

Bayram öncesi büyük zam! Uçak ve otobüs biletleri fırladı

Bayram öncesi büyük zam! Uçak ve otobüs biletleri fırladı

Bayram öncesi kara ve haya yolu ulaşımına yüzde 40-50 arası zam geldi. İşte tüm detaylar...



UÇAK BİLETİ FİYATLARI NE DURUMDA?
Diğer yandan bayram öncesi seyahat edecek vatandaşlar uçak bilet fiyatları konusunda da araştırma yapıyor. Bu doğrultuda da bir havayolu şirketinde 13 Nisan'da İstanbul Havalimanı-İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasındaki yolculuğun bedelinin öğlen saatlerinde 1.163 TL olduğu, aynı şirketin 14 Nisan'da ve benzer saatlerdeki aynı güzergahının bilet fiyatının da 13 Nisan'dakiyle birebir aynı olacak şekilde yine 1.163 TL olduğu anlaşıldı. Öte yandan aynı şirketin aynı güzergahta bayram haftasındaki fiyatlarının da 1600 TL'ye kadar çıktığı görülmüş olsa da zam oranının otobüs bileti fiyatlarındaki oranın altında kaldığı kaydedildi.

Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İzmir'e gerçekleştirilecek olan uçak yolculuğunda bir başka havayolu şirketi tercih edildiği zaman 13 Nisan'da bileti fiyatının 1.024 TL olduğu görülürken 14 Nisan'da aynı yolculuğun fiyatının 1400 TL'ye çıktığı görüldü. Dolayısıyla bu bilete de 1 günde yüzde 40'a kadar zam geldiğinin anlaşıldığı aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön