27 / 04 / 2024

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...



4 Temmuz 1964 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Bekir Kılıç, evli ve üç çocuk babasıdır. İlk ve Orta öğrenimini Kartal’da, üniversiteyi de sırasıyla Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Aynı zamanda, ABD-İllinoisChampaign Parkland College’de dil eğitimi aldı.

1989 yılında çalışma yaşamına Evyap’ta oldukça yüksek hedefler koyarak başladı. Enerji üretim tesisinde ve Türkiye’deki ilk modern sabun üretim tesisinin kurulması konusunda önemli rol aldı. Başarılı çalışmaları ve hırsıyla 1994’de Fabrika Müdürü oldu.

1998’de Evyap Mısır projesini, 2002’de Evyap Ukrayna projesinin yatırım ve yönetimini üstlendi. 2001’de Evyap Deniz İşletmesi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı unvanıyla liman tesisinin uygulamaya alınmasını sağladı.

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

2004’den itibaren Evyap Holding’in “Tedarik Zinciri Grup Başkanı” olarak Yönetim ve İcra Kurulu üyeliklerine devam etti.

Japon Vakıf Kuruluşu (JMAC) ile proje önderi olarak Evyap Şirketleri üzerinde 6 ay boyunca devam eden verimlilik esaslı çalışmalardan mükemmel neticeler elde etti.

Çalışma hayatı boyunca Tek Gıda İş Sendikası ile yürütülen olumlu işçi-işveren ilişkileri ile Evyap Şirketleri 2002’de Milli Prodüktivite Merkezince yılın en verimli çalışan şirketi seçilerek ödüle layık görüldü.

İşte Bekir Kılıç ile ilgili diğer merak edilenler...


Geri Dön