10 / 05 / 2024

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...



1998’de Evyap’ın kurucusu merhum M. Rıfat Evyap adına yaptırılan ve mimarisiyle örnek gösterilen 48 derslikli Anadolu Endüstri Meslek Lisesi ile, Kocaeli’nde 117 gün gibi kısa bir zamanda bitirilip eğitim dönemine yetiştirilen, açılışı dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen 36 derslikli Hedise Evyap İlköğretim Okulu’nun proje etabından uygulamaya konulmasına kadar her süreci bizzat yönetti.

Bunun yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli Belediye Başkanlığı ve aynı zamanda, Kağıthane Belediye Başkanlığı‘nın da yönetimde yer aldığı Kağıthane-Ayazağa Kentsel Dönüşüm Derneği’ni kurdu. Ayrıca, bu dernekte Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Dernek yönetiminin yanında Cendere Vadisi dönüşüm projesiyle bu proje içindeki ev, AVM, otel, teknopark gibi bölümlerin yer aldığı Vadistanbul projesinde, arsa sahiplerini temsilen Proje Koordinatörlüğünü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde yer aldı. Aynı zamanda, Kale Endüstri Holding adına Kale/Topkapı, Kale /Ataköy Projelerinin ve Bizim Evler /Güzelce projelerinin de koordinatörlüğü görevinde yer aldı.

2006’dan bu yana faaliyetine devam eden Betatrans Lojistik ve İnşaat Sanayi A.Ş. şirketinin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Şirket Beta Lojistik markasıyla beraber kara nakliyesi, konteyner depo sahası ve depolama, depo inşaatı ve aynı zamanda kiralama alanlarında faaliyetine devam ediyor. Betacons markası ise inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Ali Kuralkan kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?


Geri Dön