14 / 05 / 2024

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından Selçuk Geçer'den "Dolar düşecek mi, yükselecek mi?" sorusuna yanıt geldi.



'ARABA YÜKSELECEK, KONUT ÇAKILACAK'

Hükümetin araçlardaki fiyat yükselişinin önüne geçmek için getirdiği 6+6 kuralı sonrası açıklamalarda bulunan Geçer, küresel çapta yaşanan üretim sorunlarının da hesaba katılması gerektiğini söyledi.

Kıtlık ekonomisinin yaklaştığını belirten Geçer, demir, aliminyum ve çip üretimindeki sayının azalmasının araç fiyatlarını yukarı çekeceğini iddia etti.

Hükümetin açıkladığı TOKİ projesinin de seçime dönük bir adım olduğunu belirten Geçer, konutta yaşanacak talep azlığı nedeniyle fiyatlarda gerileme görülebileceğini belirterek, 'Araba uçacak, konut çakılacak' yorumu yaptı.

Beklenen bomba patladı: Selçuk Geçer dolar tahminini açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Ekim 2022 tarihinde saat 18.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 987 Türk Lirası değerinde.

CHP'den asgari ücret için flaş öneri!

İslam Memiş herkesin merak ettiği asgari ücret sorusuna yanıt verdi!

Öğretmenlerden promosyon ücretleri için misilleme geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön