23 / 07 / 2024

Belediyelerden çalışanlarına jest! 1000, 2000 ve 3000 TL şeklinde hesaplara yatıyor!

Belediyelerden çalışanlarına jest! 1000, 2000 ve 3000 TL şeklinde hesaplara yatıyor!

Belediyeler çalışanlarına desteklerini devam ettiriyor. Yapılan ödemelerle çalışanların yüzü gülüyor. İşte böyle destekleri ile ilgili detaylar…




 Belediyelerden çalışanlarına jest! 1000, 2000 ve 3000 TL şeklinde hesaplara yatıyor!

Belediyelere yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Belediyeler nakdi yardım desteği sağlayacak. Bu destekten faydalanmak isteyenler bölgelerindeki belediye ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gidip form doldurarak başvuru yapabilecek. Başvurularının gerçekleştirilmesinin ardından vatandaşlar için 1000, 2000 ve 3000 TL tutarında nakit destek yardımı yapılabilecek. Bu tutarlar belediyeden belediyeye değişim gösterecek. Başvurular e-Devlet üzerinden de yapılabilecek. E-Devlet'ten yardım başvurusu yapamayanlar adına alo 153 hatta davranabilecek. Olumlu ve olumsuz sonucunu öğrenmek isteyen vatandaşlar bu seçenekleri kullanarak sorgulamalarını yapabilecek.

Belediye yardımları nelerdir?

Belediyeler yapacak olduğu maddi yardımlara ek olarak farklı yardımlar ile vatandaşların yüzünü güldürecek. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara gıda, yakacak ve benzeri yardımlar da sağlanacak. Bu yardımlardan yalnızca ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanabilecek. Başvurular yine belediye üzerinden yapılacak. Değerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen tüm vatandaşlara bu destekler sağlanacak.

Belediyeden gelecek yardımlar için açıklama yapıldı. Belediye nakdi yardımlarına ek şekilde gıda, engelli yardımı, süt, yakacak, belediye bursu, ilaç ve sağlık yardımı, okul yardımı, yenidoğan paketi yardımı, medikal, şehit yakınları ve gazi yardımları ve eşya yardımı yapacak. Bu yardımlardan ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararlanacak.

İhtiyaç sahibi, muhtaç durumda olan yoksul, engelli, işsiz ve dar gelirli vatandaşlar adına belediye nakdi yardımlarını gerçekleştirecek.

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Başkentte 41.5 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön