27 / 04 / 2024

Benzin fiyatları uçacak! Korkutan tahmin!

Benzin fiyatları uçacak! Korkutan tahmin!

Rusya'nın Ukrayna'ya işgali sonrasında ABD ve İngiltere'den Rus petrolüne gelen yaptırım petrol fiyatlarını uçuracak... Enerji uzmanları aktardı, işte detaylar...



"AKARYAKIT FİYATLARININ AZALMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"


Rusya yaptırımının ABD'de de petrol fiyatlarını artıracağını belirten Biden,"Putin Ukrayna sınırına asker yığmaya başladığından bu yana ABD'de petrol fiyatları ortalama 75 sent arttı ve daha da artıyor. Bunun ülke içinde en az şekilde azalması için her şeyi yapacağım." dedi.

Benzin fiyatları uçacak! Korkutan tahmin!

İNGİLTERE DE PETROL YAPTIRIMINA KATILDI

İngiltere, Rus petrolünün bu yıl sonuna kadar kademeli olarak ithalatının durdurulacağını açıkladı.


TÜRKİYE'DE AKARYAKIT FİYATLARI UÇACAK

Rusya'ya iki ülkenin yaptırıma kalkışmasının ardından Türkiye'nin de akaryakıt fiyatlarından etkileneceği öngörülüyor. Brent petrol fiyatlarının 200 doları aşabileceğini duyuran uzmanlar, Türkiye'de zirve yapan akaryakıt fiyatlarının daha da yukarılara tırmanacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön