30 / 04 / 2024

Benzin ihracatı yasaklanıyor! Milyonlarca kişiyi etkileyecek!

Benzin ihracatı yasaklanıyor! Milyonlarca kişiyi etkileyecek!

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Ro Khanna, ülkede benzin fiyatlarının ortalamanın galon (3,78) başına 3,12 doların üzerine yükseldiği dönemlerde petrol ihracatının yasaklanması amacıyla tasarı sundu. İşte ayrıntılar...



ABD ham petrol ihracatında yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. ABD'de benzin fiyatlarının yükselmesi sebebiyle petrol ihracatının yasaklanmasına ilişkin tasarı Kongreye sunuldu. 

Yükselen petrol fiyatlarını sık sık eleştirmesiyle öne çıkan ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Demokrat Khanna tarafından petrol ihracatının yasaklanması için Kongreye sunulan tasarıda 3,12 dolar ayrıntısı dikkat çekti.

Benzin ihracatı yasaklanıyor! Milyonlarca kişiyi etkileyecek! 

Ülkede uzun süredir benzin fiyatlarının yükselmesi sebebiyle petrol şirketlerini sert bir şekilde eleştirerek dikkat çeken Demokrat Khanna, Temsilciler Meclisine bir tasarı sundu.

Tasarıda, ülkede benzin fiyatlarının ortalama galon başına 3,12 doları aşması halinde petrol ihracatının yasaklanması amaçlanıyor.

İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön