02 / 05 / 2024

Benzin, motorin, LPG'ye bu gece dolar zammı geliyor! Yeni fiyatlar buz kestirdi! Akaryakıtta fiyatlar sil baştan! 

Benzin, motorin, LPG'ye bu gece dolar zammı geliyor! Yeni fiyatlar buz kestirdi! Akaryakıtta fiyatlar sil baştan! 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına bu gece dolar zammı geliyor. Akaryakıtta tüm fiyatlar değişecek. Peki benzin, motorin ve LPG'ye ne kadar zam gelecek? 



Döviz kurlarında yaşanan sert yükselişler, akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansıyor. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine peş peşe gelen zamların ardından, bu gece fiyatlar sil baştan değişiyor. 

Önceki gün 21,50 lira seviyesinden günü tamamlayan dolar kuru, dün 23 lira 17 kuruş seviyesine yükselmişti. Bu gece ise 23 lira 41 seviyesine kadar yükseliş oldu. Dolar kuru, 12 Mayıs günü 19 lira 60 kuruş seviyesindeydi. 

Benzin, motorin, LPG ye bu gece dolar zammı geliyor! Yeni fiyatlar buz kestirdi! Akaryakıtta fiyatlar sil baştan! 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde, benzine 2.70 TL, motorine 1.37 TL, LPG'ye de 67 kuruş zam yapılacak. 

Bu gece gelecek zammın ardından benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,99 liraya, Ankara’da 24,35 liraya, İzmir’de 24,38 liraya çıkacak. 

Zammın ardından motorinin litresi ise yaklaşık olarak İstanbul’da 22,11 liraya, Ankara’da 22,50 liraya, İzmir’de 22,52 liraya ulaşacak. 

Peki güncel benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar oldu? İl il akaryakıt fiyatları kaç lira? İşte güncel BP, Opet, Petrol Ofisi, Shell, Total 8 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön