09 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’de yılın son indirimi! Duyanlar istasyonlarda kuyruk oluşturacak!

Benzin, motorin ve LPG’de yılın son indirimi! Duyanlar istasyonlarda kuyruk oluşturacak!

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından petrol fiyatları İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yeniden yükselişe geçti. Bu nedenle, indirim haberlerinden ümidi kesen araç sürücüleri, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Yapı Kredi de bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenledi.



Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan tatil sektörüne kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Yapı Kredi, şimdi de bir akaryakıt kampanyası düzenledi. Yapı Kredi, düzenlediği kampanya kapsamında Opet Worldcard ile 500 TL ve üzeri akaryakıt veya LPG harcamalarında 25 TL ve toplamda ise 75 TL Opet Puan hediye edeceğini duyurdu.

Düzenlediği kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kampanyanın Worldcard müşterilerine özel olarak düzenlediğini açıklayan Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları Worldcard resmi internet sitesinden paylaştı.

Benzin, motorin ve LPG’de yılın son indirimi! Duyanlar istasyonlarda kuyruk oluşturacak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Anlaşmalı Opet istasyonlarından bir kerede gerçekleştirilecek her 500 TL ve üzeri akaryakıt ve LPG işlemlerine 25 TL ve toplamda ise 75 TL Opet Puan hediye edilecek. Kazanılan Opet Puanlar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’a aktarılacak.

  • Kampanya kapsamında hediye edilen Opet Puanları sadece anlaşmalı OPET istasyonlarından yapacağınız akaryakıt ve LPG alımlarında kullanılabilecek.

  • Opet Puan kullanımı ile gerçekleşen alışverişlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmayacak.

  • Aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek. Bunun yanı sıra, harcamalara yönelik puan kazanımları yine müşteri bazında hesaplanacak.

Benzin, motorin ve LPG’de yılın son indirimi! Duyanlar istasyonlarda kuyruk oluşturacak!

  • Öte yandan, harcamalar bir takvim ayı üzerinden hesap edilecek.

  • Opet istasyonlarında akaryakıt ve LPG ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı hallerde Opet Puan kazanılamayacak. Opet Puan kazanımları, diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek.

  • Opet Worldcard sahibi kişilerin Opet Puan kazanabilmeleri için anlaşmalı Opet istasyonlarından gerçekleştirdikleri akaryakıt veya LPG alımlarını, istasyondan çıkmadan, istasyon otomasyonundan gelen alım verisi ile eşleştirerek Opet Worldcard ile ödemeleri gerekecek.

  • Geçmişe ilişkin gerçekleşen ödemeler ve istasyon dışı satışlardan Opet Puan kazanımı mümkün olmayacak.

  • Aynı gün aynı üye işyerinden gerçekleşen harcamaların yalnızca biri kampanyaya dahil edilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!


Geri Dön