17 / 07 / 2024

Benzin ve mazota akla hayale gelmez zam açıklaması: 2 bin 500 liraya dayanacak

Benzin ve mazota akla hayale gelmez zam açıklaması: 2 bin 500 liraya dayanacak

Türkiye'de benzin ve mazota gelen zamlar önümüzdeki günlerde de durmayacak gibi görünüyor. Piyasa uzmanları akaryakıta gelmesi beklenen zamlara işaret etti. Petrol fiyatlarındaki hareketlilik piyasalara yansıyacak. 2 bin 500 doları bulacak.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Benzin ve mazot fiyatları rekor kırmaya deva ediyor. Rus petrolünün AB üyesi ülkeler tarafından ithalatına yüzde 90 oranında kısıtlama getirilmesi kararı sonrasınd petrol piyasasında yükselişler gözlenmeye devam ediyor. Piyasa uzmanlar Rus petrolünün piyasadan çekilmesinin faturasının ağır olacağını öngörüyor. Petrol üreticisi ülkeler kapasiteyi artırsalar bile petrole olan talebe mevcut arzın yetmeyeceğini ifade ediyor. 

Petrol fiyatlarının önümüzdeki günlerde varil başına 150 dolara çıkabileceği öngörülüyor. Bu da güncel döviz kuruyla hesaplandığında 2 bin 458 lira ediyor.

Benzin ve mazota akla hayale gelmez zam açıklaması: 2 bin 500 liraya dayanacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön