17 / 07 / 2024

Benzin ve mazota akla hayale gelmez zam açıklaması: 2 bin 500 liraya dayanacak

Benzin ve mazota akla hayale gelmez zam açıklaması: 2 bin 500 liraya dayanacak

Türkiye'de benzin ve mazota gelen zamlar önümüzdeki günlerde de durmayacak gibi görünüyor. Piyasa uzmanları akaryakıta gelmesi beklenen zamlara işaret etti. Petrol fiyatlarındaki hareketlilik piyasalara yansıyacak. 2 bin 500 doları bulacak.




AMBARGO HAYATA GEÇERSE VARİL 150 DOLAR OLUR

Malezya merkezli petrol ve gaz piyasaları istihbarat platformu Oil Industry Insight Kurucusu Alahdal Hussein, "AB'nin Rus petrolünü ikame edebilmesi için yönünü Afrika, Orta Doğu ve ABD'ye çevirmesi gerekiyor. Bu da fiyatların fırlamasına yol açar. Bu durum en çok Çin ve Asya ülkelerinin işine yarayacak çünkü Rusya, petrol arzının devamlılığını sağlamak için bu ülkelere fiyat indirimi sunacak. Savaş bitmedikçe fiyatlar yüksek seyretmeye devam edecek. Rus petrol ambargosu hayata geçirilirse varil başına 150 doları görmek mümkün." 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön