29 / 04 / 2024

Benzin ve motorin kanat takıp uçacak! Zam tarihi belli oldu, hemen hemen koşup doldurun

 Benzin ve motorin kanat takıp uçacak! Zam tarihi belli oldu, hemen hemen koşup doldurun

Benzin ve motorine art arda gelen zamlar vatandaşları bezdirdi. Benzin ve motorine bu gecede zam gelmesi bekleniyor. İşte son gelişmeler...



Benzin ve motorine art arda gelen zamlar, vatandaşların araçlarını kapılarına koymalarına ve kullanmamalarına neden oluyor. Vatandaşlar şu ana kadar gelen zamlardan dert yakınırken, benzin ve motorine art arda zam gelmeye de devam ediyor. 

BU GECE YENİ ZAMLAR GELECEK

Benzin ve motorine bu gece de yeni zamlar gelecek. Yeni zamların özellikle mazot üzerinden ticaret yapan insanları son derece zorlamasın bekleniyor. Bakalım önümüzdeki günler bizlere nelere gösterecek. 

Ülkemizde yaşayan herkese kötü haber bugün geldi. Bu gece yarısı zam geleceği duyuruldu. Şimdiden alan resmen karlı sayılacak. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ne yazık ki akaryakıt fiyatlarına aynı hızda zam olarak yansıyor. Son olarak yaşanan dalgalanma sebebi ile benzin ve motorinde ciddi zam yapılmıştı.

Gelen son dakika haberine göre bu gece yarısı akaryakıta zam geleceği belirtildi. Motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 37 kuruş zam gelecek. Sadece ekim ayı içerisinde motorine toplam da 5 lira 38 kuruş zam gelmiş oldu.

 


Geri Dön