30 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde 10 TL birden indirim! Arabanızı hızlıca istasyona yanaştırın

Benzin ve motorinde 10 TL birden indirim! Arabanızı hızlıca istasyona yanaştırın

Brent petroldeki düşüşün ardından benzin ve motorin fiyatlarına da indirim gelmesi bekleniyor. Enflasyonun giderek tırmanmasında ki en büyük rolü olan akaryakıt fiyatlarına en az 10 TL indirim gelmesi bekleniyor.



10 TL BİRDEN İNDİRİM BEKLENİYOR

Türkiye tarihte görülmemiş bir enflasyon ile uğraşırken enflasyon TÜİK’e göre yüzde 79,80, ANAG’a göre yüzde 176. Bu enflasyonu tetikleyen etkenlerin başında ise akaryakıt fiyatları geliyor. Dolayısı ile enflasyonun giderek tırmanmasında ki en büyük rolü olan akaryakıt fiyatlarına en az 10 TL indirim yapması gerekiyor. 

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre önümüzde ki günlerde akaryakıta peş peşe indirimler yapılması kuvvetle muhtemel ve fiyatlarda 10 TL’ye kadar indirim yapılması bekleniyor.  Ankara  kulislerinden sızdırılanlara göre Bakanlık tarafından bu indirim için bazı hazırlıklar yapıldığı aktarıldı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön