29 / 04 / 2024

Benzin ve motorine rekor zam! Bu gece depoları doldurun...

Benzin ve motorine rekor zam! Bu gece depoları doldurun...

ABD’nin Rusya’ya petrol ambargosu uygulamak için hazırlık yaptığı açıklamasının hemen ardından petrol fiyatları zirveyi gördü. Peş peşe yapılan zamlara bu gece bir yenisi daha eklenecek...



ABD’nin Rusya petrolü, sıvılaştırılmış doğalgazı ve petro kimya ürünlerini de yasaklayacağına yönelik açıklamaları petrol fiyatlarını uçurdu. Geçen hafta 2013'ten bu yana en yüksek seviyeyi gören brent petrolün fiyatı bu sabah 122,79 dolardan güne başlayıp, 139 dolara yükseldi. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre geçen hafta peş peşe yapılan 4 zammın ardından petrol fiyatına bu gecede zam yapılacak. Yapılacak olan yeni zammın ardından benzinin litre fiyatı İstanbul’da 18,67 TL’den 19,24 TL’ye,  Ankara  18,77 TL’den 19,34 TL’ye, İzmir’de 18,79 TL’den 19,36 TL’ye çıkmış olacak. 

Benzin ve motorine rekor zam! Bu gece depoları doldurun...

Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 19,75 TL’den 22,19 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 19,86 TL’den 22,30 TL’ye yükselmiş olacak. Yarın gece yarısı motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 kuruş zam yapılacak. Gelen yeni zamların ardından motorin 25 TL sınırına, benzin ise 24 TL sınırına gelmiş olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön