05 / 05 / 2024

Benzinden sonra bir zam da motorine! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Benzinden sonra bir zam da motorine! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Gece yarısı motorine 1 lira 5 kuruş zam bekleniyor. Zammın ardından litre fiyatları ortalama İstanbul için 23.16 TL, Ankara için 23.36 TL ve İzmir içinse 23.47 TL olacak.



Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar ile beraber benzin ve mazot fiyatı araç sahiplerinin gündeminde kalmayı sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Benzin litre fiyatı için zam yapıldığı bilgisi geldi. İşte 17 Ocak 2023 Salı güncel benzin fiyatları listesi ve son dakika haberinin ayrıntıları...

BENZİNE ZAM GELDİ

Benzinden sonra bir zam da motorine! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Yılın ilk haftasında gerileyen petrol fiyatları benzine indirim getirmişti. Ancak geçen hafta petrol fiyatlarının yeniden yükselişe geçerek kayıpların silinmesiyle benzine yılın ilk zammı yapılmıştı. Petroldeki son duruma bağlı olarak fiyatlar bu gece bir kez daha değişti ve benzin litre fiyatı 67 kuruş zamlandı.

SON DAKİKA: MOTORİNE ZAM GELİYOR

Benzinde tabelaya yansıyan zammın ardından motorin fiyatları için de yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre bu gece yarısı motorine 1 lira 5 kuruş zam bekleniyor. Zammın ardından litre fiyatları ortalama İstanbul için 23.16 TL,  Ankara  için 23.36 TL ve İzmir içinse 23.47 TL olacak.

BENZİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?

Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 36 kuruşa, Ankara'da 20 lira 63 kuruşa, İzmir'de ise 20 lira 57 kuruşa çıktı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (17 OCAK 2023 SALI)


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön