02 / 05 / 2024

Şeker, yağ, undan sonra bir zam da ona! Mutfağın demirbaşının fiyatı uçtu

Şeker, yağ, undan sonra bir zam da ona! Mutfağın demirbaşının fiyatı uçtu

Türkiye'de artan enflasyonla birlikte vatandaşların alım gücü giderek düşmekte. Özellikle dolar kurundaki yükselişle gıda ürünlerine peş peşe zam geliyor. Gelen zamlara bir yenisi daha geldi. İşte haberin ayrıntıları...



Dövizde yaşanan hareketlilik ve enflasyonun artmasıyla vatandaşların alım gücü gittikçe daralmakta. Peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha geldi. Yumurta fiyatları yüzde 130 yükseldi. Gelen zamla birlikte yumurtanın kolisi 80 TL'ye kadar çıktı. Yemek bile hayal oldu. Peki yumurtaya zam mı geldi? Yumurtanın kolisi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

BİR ZAM HABERİ DAHA GELDİ!
Sağlık açısından uzmanların sürekli olarak tüketilmesi gerektiğini vurgulayan yumurta fiyatlarında peş peşe zam haber gelmeye devam etmekte. Enflasyondaki artışla beraber zam haberleri durmuyor. Yeni yıla sayılı günler kala bir zam haberi daha geldi. Gelen haberle birlikte güncel yumurta fiyatları merak konusu oldu.

YÜZDE 130 ZAMLANDI
Yumurta fiyatları yediden yetmişe herkesin gündeminde. Yumurta üreticilerinden çıkış fiyatı 1.65 TL olan yumurta, marketlerde 2 TL'den satışa sunuluyor. Böylece tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmış oldu. 30 'lu yumurta fiyatı 53 liraya çıkarken marketlerde sunulduğu fiyat ise 80 TL.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön