08 / 07 / 2024

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla sürücüler akaryakıt alımlarında yapılan kampanyaları takip ediyor. Beklenen haber Petrol Ofis'inden gelmiş oldu. Benzin, LPG ve motorin alışverişlerinde yarı yarıya indirim yapılacak.



KAMPANYANIN AYRINTILARI
Dev kampanyayla ilgili paylaşılan detaylarda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Juzdan Uygulamasından “Hemen Katıl”a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “PO “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekiyor.

Kampanya katılımı, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanıyor.

Kazanılan sanal paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Ekim 2022 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön