08 / 07 / 2024

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzinden sonra motorin ve LPG'ye dev indirim! Yarı yarı fark edecek

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla sürücüler akaryakıt alımlarında yapılan kampanyaları takip ediyor. Beklenen haber Petrol Ofis'inden gelmiş oldu. Benzin, LPG ve motorin alışverişlerinde yarı yarıya indirim yapılacak.



250 TL VE ÜZERİ HER ALIŞVERİŞ İÇİN GEÇERLİ
Aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil. Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekiyor.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabiliyor. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değil.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılınabiliyor ve en fazla 40 TL chip-para kazanabilmekte. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön