03 / 05 / 2024

Benzine indirim geliyor son dakika! Benzin fiyatı ne kadar olacak?

Benzine indirim geliyor son dakika! Benzin fiyatı ne kadar olacak?

Son zamanda benzine peş peşe gelen zam haberinin ardından güzel bir gelişme yaşandı. Benzine indirim geliyor! Benzine indirim hangi gün gelecek?



Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol rakamları devamlı değişkenlik göstermekte. Peki bu sefer benzinin litre fiyatına zam mı var indirim mi?

Sektörel kaynakların açıklamalarına göre akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Benzinin litre fiyatına gelen indirimin 30 Ağustos Salı günü itibariyle pompaya yansıması bekleniyor.

Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri bu haberde…

Akaryakıt fiyatları brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte sürekli değişmeye devam ediyor.

Art arta motorin ve benzine gelen zamlardan sonra bu kez indirim haberi geldi vatandaşın yüzünü güldürecek. Döviz ve petrol fiyatlarındaki değişimlere bağlı olarak vatandaşlar "Benzine indirim var mı? Mazota indirim ya da zam geldi mi?" sorularına yanıt ararken, 28 Ağustos 2022 benzin ve motorin fiyatlarını da  çok yakından takip ediyor. İşte akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri...

 Benzine indirim geliyor son dakika! Benzin fiyatı ne kadar olacak?

Beklenen oldu! Benzine indirim geliyor

Ardı ardına gelen zamlar sonrasında benzine fiyat indirimi geliyor.

Benzinin litre fiyatına ise 30 Ağustos Salı gününden itibaren 1,04 TL indirim gelmesi bekleniyor.

Benzinin litre fiyatı İstanbul’da 21,15 TL, Ankara’da 21,28 TL, İzmir’de ise 21,27 TL civarlarında.

Salı günü pompaya yansıyacak indirimin ardından fiyatlar İstanbul’da 20,10 TL’ye, Ankara’da 20,23 TL’ye, İzmir’de 20,22 TL’ye düşecek.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön