01 / 05 / 2024

Betül Demir aranjörün oturduğu siteye taşındı!

Betül Demir aranjörün oturduğu siteye taşındı!

Son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı. Betül Demir yeni albümü için aranjörün oturduğu siteye taşındı.



Betül Demir’in iş disiplini evini taşımasına neden oldu. Güzel popçu aranjörünü yakın markaja alarak evini de aynı siteye taşıdı. Geçtiğimiz yaz çıkardığı son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı.


Mart ayında çıkarmayı planladığı albümü için hazırlıklara başlayan Demir, hazırlıklarıyla daha yakından ilgilenmek için aranjörü Emirhan Cengiz’in oturduğu siteye taşındı. Sanatçı ” Ben de ekip arkadaşlarımda çok titiz çalışıyoruz ama aranjörüm Emirhan Cengiz’in tüm çalışmalarında yakınında olmak istedim. Avrupa yakasıyla Anadolu yakası arasında mekip dokumak yerine işimin başında olmak istedim. Aklıma estiği anda gece gündüz demeden soluğu stüdyoda alıyorum” dedi.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Betül Demir, mart ayında çıkarmayı planladığı albümü için aranjörünün oturduğu siteye taşındı. “Çok titiz çalışıyoruz, aranjörüm Emirhan Cengiz’in yakınında olmak istedim” diyen şarkıcı, Avrupa ve Anadolu yakası arasında gidip gelmenin kendisini yorduğunu söyledi. 


Milliyet


Geri Dön