21 / 05 / 2024

Betül Demir nereye taşındı

Betül Demir nereye taşındı

Son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı. Betül Demir yeni albümü için aranjörün oturduğu siteye taşındı.

2024 Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı! Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Peki 2024 emlak vergisi nasıl ve nereye ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte merak edilen o sorularını yanıtları ve tapu sahiplerini ilgilendiren o detaylar...

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Beta Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül Şit tarafından kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nereye başvurulur?

Seçim yaklaşırken, sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvurulur? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Bedelli askerlik 2023 ücreti nasıl ve nereye ödenir? Bedelli askerlik ücreti taksit yapılır mı?

2023 bedelli askerlik ücreti belli oldu. Bedelli askerlikten yararlanmak isteyen kişiler bedelli askerlik ücretini ve detaylarını merak ediyor. İşte 2023 bedelli askerlik ücret ödemesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Kredi çekenler dikkat! Kimse bu detayı bilmiyor! O parayı geri alabilirsiniz!

Kredi çeken milyonlarca insan bilmiyor ama başvuru yaparsanız sizden alınan o para geri ödeniyor. Nasıl başvuru yapılır? Nereye başvurulur? Kaç TL ödeme alırsınız? İşte o detaylar…

Betül Demir nereye taşındı Haberi

Betül Demir nereye taşındı

Betül Demir’in iş disiplini evini taşımasına neden oldu. Güzel popçu aranjörünü yakın markaja alarak evini de aynı siteye taşıdı. Geçtiğimiz yaz çıkardığı son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı.


Mart ayında çıkarmayı planladığı albümü için hazırlıklara başlayan Demir, hazırlıklarıyla daha yakından ilgilenmek için aranjörü Emirhan Cengiz’in oturduğu siteye taşındı. Sanatçı ” Ben de ekip arkadaşlarımda çok titiz çalışıyoruz ama aranjörüm Emirhan Cengiz’in tüm çalışmalarında yakınında olmak istedim. Avrupa yakasıyla Anadolu yakası arasında mekip dokumak yerine işimin başında olmak istedim. Aklıma estiği anda gece gündüz demeden soluğu stüdyoda alıyorum” dedi.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Betül Demir, mart ayında çıkarmayı planladığı albümü için aranjörünün oturduğu siteye taşındı. “Çok titiz çalışıyoruz,...